Hej och välkomna!

October 17, 2016

 

Jag har tydligen en  b l o g g  här på min nylanserade hemsida! Jag tänker använda den lite nu i början och se om det är nåt för mig. Om jag känner mig själv kommer jag tycka det är askul i början och sen mindre kul. Men om det blir lite läsare kanske jag blir hooked, vi får se!

 

Jag kommer börja med att posta lite erfarenheter av PR som frilansande musiker i en smal genre. Sedan lite snack om sociala medier. Säkert kommer det säkert inlägg om psykisk ohälsa, och lite mer dagboksliknande inlägg, eftersom jag är som jag är.

 

Välkomna, och skriv gärna i kommentarsfältet om det är nåt som ni är intresserade av att höra mina tankar om!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Att nå ut med sin musik i PR-virrvarret som inte är ett virrvarr egentligen.

October 17, 2016

1/1
Please reload

Senaste inlägg

October 17, 2016

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Rafael Nash. Proudly created with Wix.com